fbpx

Vacatures

Boost je team, versterk je bedrijf

Wil jij samen met je team of bedrijf werken aan een betere teamprestatie? En wil je als werkgever ervoor zorgen dat je fit en gezonde collegaโ€™s hebt? Dan is de bedrijfstraining van De FitFabriek precies wat je zoekt.

Op eigen maat en tempo

Bij De FitFabriek begrijpen we dat een gezond en actief team essentieel is voor de productiviteit en de sfeer op de werkvloer. Daarom bieden we een verscheidenheid aan bedrijfstrainingen aan die precies passen bij de behoeften en het karakter van jouw team. Of het nu gaat om een wekelijkse circuittraining, een motiverende bedrijfsbootcamp, of meer gerichte small group personal training, wij hebben het allemaal!

Waarom kiezen voor bedrijfstrainingen bij De FitFabriek

179 OLI 1157
92 OLI 9330
289 OLI 2706
Krijg een superieur bedrijf met een gezonder lijf

Meer dan alleen training

Veel werkgerelateerde aandoeningen hebben te maken met een ongezonde leefstijl en werkomgeving. Dat is waarom het essentieel is voor bedrijven om preventief te denken over hun gezondheidsbeleid, in plaats van curatief.

Teams die zich mentaal en fysiek goed voelen, maken uiteindelijk je organisatie tot wat ze is. Ze zijn de ruggengraat van je bedrijf, en investeren in hun welzijn is investeren in de toekomst van je onderneming.

Dit is wat je naast professionele trainingsbegeleiding nog ontvangt:

Betere sfeer op de werkvloer: Sporten met collega’s gaat verder dan alleen fysieke fitheid. Uit onderzoek blijkt dat gezamenlijke training de sfeer op de werkvloer verbetert, de algehele gezondheid bevordert en zelfs het ziekteverzuim verlaagt. Het samenwerken aan gezondheidsdoelen creรซert een band die verder reikt dan het kantoor.

Samenwerking: Teamwerk is de kern van elk succesvol bedrijf, en onze trainingen zijn hier specifiek op ontworpen. Door samenwerking te stimuleren en te oefenen, leert jouw team effectief op elkaar in te spelen. Zo weet iedereen binnen no-time wat ze van elkaar kunnen verwachten.

Plezier: Bij De FitFabriek gaat het niet alleen om de resultaten, maar ook om de ervaring. Plezier staat bij ons altijd voorop. Naast teambuilding en samenwerking, willen we dat iedereen geniet van de uitdaging. Ben jij en je team klaar om te groeien, te lachen en samen te werken als nooit tevoren?

IMG 7602

Letโ€™s do this

Ben je benieuwd hoe de professionele begeleiding van ons ervaren team jouw bedrijf kan versterken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe we jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen!

Interesse? Vraag hieronder een kennismaking aan.