fbpx

Vacatures

Ontdek een sportroutine die je wΓ©l volhoudt.

Ons team staat te popelen om je te ontmoeten.

Vul je gegevens in

Hoe gaat alles in z'n werk bij De FitFabriek?

1. Vul je gegevens in

Begin door ons wat basisinformatie te geven, zodat we een duidelijk beeld krijgen van jouw voorkeuren en doelen.

2. Een persoonlijke match

Op basis van jouw informatie bekijken we welke van onze trainers het beste bij jou past. Je mag natuurlijk ook je voorkeur doorgeven.

3. Ontvang onze welkomstmail

Nadat je het contactformulier hebt ingevuld, sturen we je een mail met meer informatie over onze werkwijze en wat je kunt verwachten.

4. Plan jouw kennismakingsgesprek

In dezelfde e-mail vind je een link naar onze online agenda. Hier kun je zelf een moment kiezen dat jou het beste uitkomt voor een gratis kennismakingsgesprek.

5. Starten met trainen bij De FitFabriek!

Tijdens het gesprek bespreken we je doelen en beantwoorden we al je vragen die je hebt. Voel je de klik? Dan plannen we samen de vervolgstappen en kan je ons voor 30 dagen risicovrij uitproberen met ons niet-tevreden, geld-terug garantie.

Veelgestelde vragen

Sporten bij ons is duurder dan in traditionele fitnesscentra. Wij leggen onze prijzen hoger om onze leden de beste service en trainingsbegeleiding te kunnen geven.

Naast persoonlijke programma’s en begeleide trainingen, krijg je bij ons ook een rustige en comfortabele sportaccomodatie, ongelimiteerde opengymtraining, voedingscoaching, exclusieve kenniscursussen, toegang tot onze innovatieve software, receptenboeken en opvolggesprekken.

Personal training start bij ons aan €82,5 per sessie en small group personal training aan €27,5 per sessie.

Ons Fameus Fitter in 8 weken programma kost €597.

Zeker, wij zijn zelfs gespecialiseerd in krachttraining voor beginners. De grootste misvatting die velen maken, is dat enkel topatleten, modellen of Hollywoodsterren met een personal trainer werken. Onze trainers werken met mensen van alle niveau’s. De oefeningen, de intensiteit en de gewichten worden afgestemd op jouw fitnessniveau. We maken samen een programma op dat volledig is afgestemd op jouw doelen en het aantal trainingsuren die je kan inplannen. Je zal versteld staan wat je na enkele weken training al kan!

In De FitFabriek word je sowieso begeleid door enthousiaste en professionele trainers. Op deze pagina vind je meer info over onze coaches. Op basis van je aanvraag (voorkeursmomenten en doelstellingen) wijzen we je bij de start een coach toe die het beste bij jou past. Indien je een voorkeur hebt voor iemand (bijvoorbeeld wanneer je liefst een vrouwelijke coach hebt), mag je dit altijd aangeven in het contactformulier.Β Zo kunnen we hier rekening mee houden.

Nadat je het contactformulier ingevuld hebt, zal je een eerste mail ontvangen met meer info in over het kennismakingsgesprek. Je aanvraag wordt vervolgens doorgestuurd naar één van de coaches die binnen de 48u met jou contact zal opnemen.

Het grootste deel van onze cliΓ«nten zijn 30-, 40- en 50-plussers, ja. We hebben gemerkt dat we voornamelijk mensen aantrekken die typische fitnesscentra zonder veel begeleiding beu zijn. Dit betekent uiteraard niet dat we geen jongere leden hebben en dat je niet welkom bent als je nog geen 30 bent. Onze doelgroep en expertise ligt gewoon voornamelijk bij 30-plussers.