fbpx

Vacatures

Word fameus fitter in minder dan 8 weken

Wil je vet verliezen, lichaamsversteviging en fitter worden? Nooit écht persoonlijke begeleiding gekregen in een traditionele fitness? Heb je krachttraining al geprobeerd maar was het geen succes? Dan is dit programma perfect voor jou.

Ja, echt in 8 weken!

Je leest het overal en er is al jaren een wetenschappelijke consensus over: krachttraining en sterker worden is voor álles goed. Afslanken? Strakker in je vel? Sportprestaties verbeteren? Blessures en rugpijn verminderen? Sterker worden met krachttraining is hét antwoord.

Je kent ons misschien van...

Floor Van Dijck
Floor Van Dijck
2023-10-11
Dankzij mijn persoonlijke schema op maat ga ik écht graag sporten in de fitfabriek. Ik ben gemotiveerd om mezelf te verbeteren en het is leuk om te sporten in groep als je tegelijkertijd je eigen doelen kan nastreven. Ik hou van de persoonlijke begeleiding en losse sfeer. Al snel switchte ik van één keer naar twee keer per week sporten. Mijn lichaam ziet er al helemaal anders uit dan twee maanden geleden. Ik ben fan!
Pris Buermans
Pris Buermans
2023-10-03
Naar jaren dieet en blessures, heb ik op vrij korte tijd, eindelijk een mooi resultaten behaald. Voel me veel beter, zelfs na een vermoeiend werkdag. Een top begeleiding door Arno. Rustig en voorzichtige aanpak. Een controle op een goede uitvoering van de opgelegde oefeningen. Blij dat ik de stap naar De Fitfabriek heb gevonden.
Lies Rahm
Lies Rahm
2023-10-03
Het programma "fitter in 8 weken" werkt écht! De combinatie van personal training, de (kleine en gezellige) groepsessies en het voedingsadvies zorgen ervoor dat het makkelijk vol te houden is. De coaches zijn begaan met elke sporter en zorgen ervoor dat je je grenzen blijft verleggen. Ook de andere sporters moedigen mekaar aan! Een aanrader, ook als je net als ik eigenlijk niet graag sport :)
Sandra Lenoir
Sandra Lenoir
2023-09-18
Heel motiverende trainers die je persoonlijk bijstaan om je voorop gestelde doelen te behalen👍
Evi Moens
Evi Moens
2023-08-05
Bij de Fitfabriek is er een geweldig leuke en gemoedelijke sfeer. Je krijgt een heel persoonlijke begeleiding van fantastische coaches. Door hun motivatie, de constante opvolging en de leuke trainingsschema’s krijg je heel veel energie om wekelijks te blijven doorzetten. Het is heel fijn dat je kan sporten in een ongedwongen sfeer. Je sport op je eigen tempo en krijgt veel inspraak in je trainingsschema. Zeker een grote aanrader om je fitter en gezonder te willen voelen. Je ondervindt heel snel resultaat!
Ceulemans Kim
Ceulemans Kim
2023-08-05
Trainen in een kleine groep, ieder op zijn of haar eigen niveau, met goede begeleiding. Een aanrader!!
monique quaeyhaegens
monique quaeyhaegens
2023-07-27
Vriendelijke mannen, heel erg begaan met hoe je evolueert
Jan Jordens
Jan Jordens
2023-07-18
Aangename sfeer en echt top coaches! Met het small group concept zijn er max. 5 andere mensen tegelijk aan het trainen dit laat persoonlijke begeleiding en advies toe.

Onze leden aan het woord

Train op maat voor maximaal resultaat.

De veiligste en meest efficiënte manier om aan krachttraining te doen is met persoonlijke begeleiding. Dus waarom niet het leerproces nu starten en eindelijk een prioriteit maken van je sportieve doelen?

Persoonlijke trainingsbegeleiding = minder tijd en moeite spenderen aan sporten, maar tóch betere resultaten halen.

Herkenbaar?

218144504 10158228138343030 7508163824817455991 n

Kristin Meeus

5/5

Met het persoonlijk programma dat continu wordt bijgestuurd ga je zeer snel vooruit op gebied van kracht en conditie. Dit werkt zeer motiverend!

78851522 10158139416268010 4729687908422778880 n

Tom Wouters

5/5

Uitstekende, fact based, no nonsense begeleiding op maat. Haalbare doelen worden gesteld en schema’s die effectief tot resultaat leiden. Prima ondersteuning ook via de voedings- en trainingsapp.

stephanie 952x1024 1

Stephanie Vanden Driesch

5/5

Ik had niet gedacht om op zo’n korte periode al zoveel resultaat te halen. Twee maanden na de samenwerking kan ik terug in mijn kleren van voor de bevalling, en krijg ik veel complimenten. Mentaal voel ik me super!

13315277 10206737323616104 8992403417866574061 n

Kim Lossy

5/5

Door amper 2 uurtjes per week te investeren krijg ik tonnen energie met daarbovenop een gezonder en strakker lichaam. Daarnaast zorgt een gezond lichaam automatisch voor een gezonde geest waardoor ik veel beter omga met stress.

Let’s go!

Wij hebben de laatste jaren meer dan 2700 mensen en bedrijven geholpen met personal training. Je sport bij ons opnieuw met plezier en bouwt de vaardigheden op om vetverlies, sterker worden en lichaamsversteviging makkelijker te maken. Als je iets leuk vindt en het geeft reusachtige resultaten, houd je het véél langer vol.

We werken in functie van jouw doelen een plan uit en gedurende 8 weken is er continue bijsturing. Zo verzekeren wij het bereiken van je doel.

Begin (met hulp van ons!) te leren hoe je best aan krachttraining doet.

177 OLI 1081 scaled
107 OLI 9604

Waarom uitstellen? Word nú fitter.

Klaar om in 8 weken fameus fitter te worden? Ons programma komt met 100% geld-terug-garantie voor als het niets voor jou is.

Totale waarde: €944, maar nu €597

Hierom is ons Fameus Fitter programma een aanrader:

Tevredenheidsgarantie

Dit is wat je krijgt:

1. Intakegesprek en 1-1 testtraining

1. Intakegesprek en 1-1 testtraining

We beginnen onze trainingsbegeleiding altijd met een intake en testtraining. 

 

Tijdens het intakegesprek willen we een goed beeld krijgen over je doelen, trainingsniveau en medische voorgeschiedenis. Nadien volgt er een personal training waarbij we een aantal oefeningen overlopen die aansluiten bij je persoonlijke doelen om te kijken naar wat je huidige fysieke niveau is.

 

We gebruiken de intake en testtraining om de geïndividualiseerde trainings- en voedingsprogramma’s voor jou te kunnen voorbereiden.

2. Twee keer personal training

2. Twee keer personal training

In dit 8 weken programma krijg je twee keer een één-op-één training van 60min. Één keer in het begin van het programma en één keer na een 4-tal weken.

 • Nieuwe oefeningen worden gedetailleerd uitgelegd en opgevolgd.
 • We volgen je trainingsprogressie en voeding op. Zo maken we het halen van je sportieve doelen makkelijk.
 • Specifieke vragen? Die overlopen we mondeling.
 • We veranderen oefeningen die je minder fijn begint te vinden of wanneer je nood hebt aan meer uitdaging.
3. Twee keer per week small group personal training

3. Twee keer per week small group personal training

Je krijgt twee keer per week small group personal training. Met je eigen trainingsprogramma sport je in een kleine groep van 2 tot max 6 personen.

 • Je wordt één uur individueel bijgestuurd in een klein groepje.
 • Sporten in een groep gelijkgezinden is effectief én gezellig. Geen hardcore bodybuilders bij ons. Wel mensen van alle niveau’s die graag werken aan een fit en gezond lichaam, maar ook willen blijven genieten van ‘t leven!
 • Tussentijdse vragen over je trainingsprogramma kan je live aan je trainer stellen.
4. Ongelimiteerde opengymtraining

4. Ongelimiteerde opengymtraining

Kom zo vaak als je wil sporten tijdens onze opengymtraining.

 • 24/7 vrij trainen met je persoonlijk trainingsprogramma.
 • Max 8 personen per sessie. Véél ruimte en comfort dus.
 • Makkelijk te reserveren via ons online rooster.
5. Gepersonaliseerde trainingsprogramma’s voor 8 weken

5. Gepersonaliseerde trainingsprogramma’s voor 8 weken

Je trainingen worden afgestemd op je persoonlijke doelstellingen, voorkeuren, fysieke capaciteiten en levensstijl. En omdat onze coaches nauw met elkaar samenwerken kan elke cliënt, ongeacht door wie deze getraind wordt, profiteren van de kennis en ervaring van heel het team.

 • Beter en sneller resultaat door personalisatie.
 • Wetenschappelijk onderbouwde trainingsprogrammering.
 • Trainingen worden afgestemd op jouw huidige niveau, voorkeuren en doelen.
 • Met behulp van professionele software krijg je je trainingsprogramma’s op papier én digitaal aangeleverd.
 • Continue bijgewerkt trainingsplan.
6. Geïndividualiseerde voedingscoaching

6. Geïndividualiseerde voedingscoaching

In onze voedingscoaching analyseren we je huidige eetgewoonten en maken we in samenspraak met jou wijzigingen aan die je consistent kan volhouden. We leggen geen supplementen op en laten jou geen producten eten waar je niet achterstaat.

 

Zo bepaal je zelf hoe je je energiebudget invult, kan je flexibel blijven en leer je zelf keuzes maken zodat je niet afhankelijk van ons blijft.

 

De kracht van onze voedingsbegeleiding ligt in het feit dat we niet gebonden zijn aan één bepaalde aanpak en niet meedoen aan de restrictieve dieetcultuur. Wij werken met richtlijnen en kleine gewoonteveranderingen. Crashdiëten, daar zijn we tegen. Welke benadering ook je voorkeur heeft en jou praktisch en geschikt lijkt, daar gaan we mee aan de slag en boeken we resultaten mee.

 

Het belangrijkste aan het aanpassen van je voedingspatroon is of je het op lange termijn volhoudt én dat het je natuurlijk resultaat geeft.

Extra exclusieve bonussen t.w.v. €198 waarom je je NU best inschrijft

Book 1
Scherm­afbeelding 2023 12 20 om 18.17.25
Scherm­afbeelding 2023 12 20 om 18.16.29

Waarom je ons mag vertrouwen?

Omdat we een bende gepassioneerde fitness-nerds zijn met jarenlange ervaring én bewezen resultaten.

Voor wie is dit programma geschikt?

 • De beginner. Je hebt geen of weinig ervaring met (begeleide) krachttraining, maar je wil hiermee starten.
 • Mensen die hun lichaamssamenstelling (vetverlies of spieropbouw), gezondheid of sportprestaties willen verbeteren. Of die er simpelweg naakt beter willen uitzien.
 • De gevorderde die meer tips & tricks wil om naar het volgend niveau te gaan.
289 OLI 2706

Antwoorden op veelgestelde vragen

Je betaalt 597 euro, maar kunt het in 2 termijnen betalen. Met o.a. Bancontact, Creditcard of iDEAL.

Dat weet je nooit. Gelukkig hebben we een 30 dagen niet-tevreden geld-terug garantie, voor als je het maar niks vindt. Ik zou het dus gewoon proberen. In ‘t beste geval krijg je de begeleiding en het resultaat waar je al lang op hoopt. In ‘t slechtste geval vertel je ons dat we erbarmelijk zijn in wat we doen, krijg je al je geld terug en heb je een aantal weken gratis personal training gehad.

Beide opties zijn risicovrij. De derde optie die wél een risico inhoudt, is degene waarbij je niet instapt in dit programma.

Direct na aankoop van ons programma kun je aan de slag. We nemen contact met je op voor een intakegesprek en een testtraining. Daarnaast ontvang je direct alle nodige gidsen en toegang tot onze software. Let wel, ons 8 weken programma is erg populair en we verkopen quasi altijd alle 15 beschikbare plaatsen per maand uit. Om zeker te zijn van een plek en snel te kunnen beginnen, adviseren we je om tijdig in te schrijven.

De intake en testtrainingen en de personal trainingen kunnen overdag, ‘s avonds als in het weekend doorgaan. Dit spreekt de verantwoordelijke trainer samen met jou af. We vinden altijd wel momenten die beide agenda’s passen.

Small group personal training kan zowel in de voormiddag en avond van maandag tot en met vrijdag, en zowel in de voor- als de namiddag tijdens het weekend.

Opengym kan 24/7.

Interesse? Test ons 30 dagen zonder risico.

Een kennismakingsgesprek hoeft niet. Ik wil het programma NÚ kopen en onmiddellijk starten!

Klaar om in 8 weken fameus fitter te worden? Ons programma komt met 100% geld-terug-garantie voor als het niets voor jou is.